Owoce w żelu do zapiekania i mrożenia -  termostabilne  

Wiśnie 40%, 50% ,60%, 70%, 80% oraz 85%

Czarna porzeczka 50% oraz 65%

Czerwona porzeczka 65%

Jagoda 50% ,70%, 80%

Brzoskwinia 50% , 70%

Truskawka 40%, 50% ,60% , 70%

Żurawina 55%

Malina 50%

Morela 50% , 70%

Wiśnie o zawartości owoców 40%,50%,60%, 65%, 70%, 80%, 85% w pięknym, szklistym żelu.

 

Czarna porzeczka w żelu o zawartości 50% o lub 65%

Przetwory z czarnej porzeczki smakowo świetnie komponuja się z ciastami czekoladowymi, piernikami. 

 

Czerwona porzeczka w żelu 65%

 

 

Jagoda w żelu 50% , 70 %, 80%

Wyjątkowy produkt,  który wyróżnia się brakiem domieszek innych owoców. Jedyny owoc użyty do produkcji to jagoda.

 

 

Brzoskwinia w żelu 50% , 70 %

 

 

 

Truskawka w żelu 40%, 50% , 60%

 

 

 

 

Żurawina w żelu 55%

 

 

 

 

Malina w żelu 50%

 

 

 

 

Morela w żelu 50%  , 70%